esmaspäev, 5. august 2013

Lavaši pada.


Imemaitsev ja suussulav.
Koostis:
 5-6õhukest lavašši (diam 30 cm)
 Täidis: 750-800g kohupiima (3 pakki 250 või 4 200 grammist) 
2 muna 
1-2 spl mannat
4 spl suhkrut
10 g vanilje suhkrut
 rosinaid,soovi kohaselt kuivatatud puuvilju 
Kaste:
 3 muna 
1 klaas hapukoort
 3-4 spl suhkrut

Täidiseks segage kõik ained ja laotage õhukese kihina lavaššile. Lavašš keerake tugevalt rulli ja asetage vormi,mis on määritud võiga ja õrnalt üle puistatud manna või riivsaiaga.Üritage rullid laotada nii tihedalt üksteise ligi,et täidis ei pääseks vormi põhja ja kataks korralikult kõik rullid.Valmistage kaste:vahustage kõik komponendid.Valage üle kogu vorm ja asetage eelsoojendatud ahju 180 C pruunistumiseni (umbes 25-30 minutit).
Lase veidi jahtuda ja lase hea maitsta.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.