©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kodused kohukesed

by - kolmapäev, jaanuar 22, 2014



Kodused kohukesed

Kasutasin canelle kookideks mõeldud silikoonvormi et kohukesed oleks huvitavamad

450 g kohupiima(teralist) või ricottat
120 g võid toasooja
1 dl suhkrut
100 g toorjuustu

Katmiseks nii 250 g šokolaadi

Sulata šokolaad vesivannil
Tõsta lusikaga vormipõhja šokolaadi ja hakka ääri pintseldama korralikult
Tõsta külma tahkuma ja korda veel pintseldamist.Mida tugevamad on küljed seda kergem on sul neid vormist eemaldada ja pole kartust ,et katki läheksid.
Vahusta toasoe või ja suhkur heledaks vahuks,lisa kohupiim ja sega veel, viimasena lisa toorjuust, sega segu korralikult kokku.
Võta šokolaadi vormid, täida kohupiimaga ning pane tunniks sügavkülma
Võta sügavkülmast ja kata kohupiim šokolaadiga ja tõsta tavalisse külmkappi tahenema
Enne serveerimist venita vormi ääred tasakesi lahti ja lükka kohukesed vormist välja.
Kui silikoon vorme pole sobivad ka muud pisikesed vormid aga siis korraks kasta vorm sooja vette ja siis peaks välja tulema. Või kui soovid tavaliste kohukeste moodi teha siis tuleb appi võtta tugevam foolium millest vormida sellised kaarjad vormikesed kuhu kohupiima rullike panna ja siis sügavasse tahkuma. Kui sügavkülmas on kohupiim tahkunud eemalda fooliumist ning pane sulatatud šokolaadi sisse ning keera kohupiima vorstikest niikaua šokolaadis et see on korralikult šokolaadiga koos. Tõsta tahkuma küpsetus paberile. Soovikorral korda tegevust.


Allikas Karimas food

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate