esmaspäev, 3. november 2014

Lihtsad krõbedad õunarullid.





Küpsetatud Õunakoogi rullid
 Koostis:
 10 viilu saia
 õunu, marju, moosi
 võid
 suhkrut
 kaneeli
Juhised: 
Kuumuta ahi 350 kraadini. Lõika koorikud ära saialt ja rulli iga tükk laiaks kasutades taignarulli. Sega kokku kaneel ja suhkur väikesse kaussi. Vala õunakoogi täidis taldrikule ja tükelda see. Pane umbes 2 supilusikatäit õunakoogi täidist igale viilule ja rulli. Määri sulavõiga iga sai (Ma valasin killukese võid "või tassi" ja lihtsalt kastsin sinna) ja siis kaneelisuhkrusse. Pane kihiga kaetud sai allapoole, pärgamendiga vooderdatud pannile ja küpseta 15 minutit või kuni pruunistunud ja on  krõbe. Serveeri soojalt.

Allikas

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.