neljapäev, 26. märts 2015

Singi-juustu hõrk pirukas.


Koostis:

● Munad 2 tk.
● 1 tass keefiri
● 0.5 tl. soodat
● 1 klaas jahu
● 0.5 tl. soola
● 250 g. juustu
● 200gr.Vorsti, sinki või vorsti
● Võid määrimiseks
● riivsaia või manna

Ettevalmistus:

1. Vahusta muna ja lisa sool.
2. Sooda lisada keefiriga , sega ja jäta paariks minutiks seisma. Siis vala kokku segatud munadega.
3. Lisa jahu, Sega hästi läbi. Tainas peaks olema ühtlaselt paks.
4. Riivi juust. Vorst (või sink,liha) lõigata viiludeks. Kõik lisa taignasse ning sega.
5. Määri küpsetuspann võiga, puista üle riivsaia või mannaga. Kuumuta ahi 200 kraadini. Pange tainas küpsetusplaadile ühtlaselt. Küpsetage ahjus 25-30 minutit (aeg sõltub ahjust) Küpseta kuni pealt on ühtlaselt kuldpruun.

Bon Appetit!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.