pühapäev, 2. august 2015

Marineeritud redised.


Koostis:

1,5 kg redist
pipart, tilli, loorberilehte- kõike oma maitse järgi
1 l. vett
15 spl.toiduõli
Äädikat 6% — pool tassi;
2 tk paprikat.

Valmistamine:
Haki till, viiluta redised ja seejärel segada tilliga kokku.Et redisele rohkem maitset anda, võime lisada vürtsiks paprikat. Selleks siis haki paprika tükkideks, vala keevasse vette ja lase veidi keeda, nii kümme minutit. Lase jahtuda, kurna.

Marinaad:
 Lisa 6% äädikat, keedetud veele, kuhu lisa soola, pipart, loorberileht, sega koostisosad hoolikalt läbi.

 Purgid steriliseerida. Siis lisa igasse purki veidi taimeõli, lisa tükeldatud redised ja till, paprika ja vala peale marinaad. Kaaneta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.