©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

ÕUNAKETTAD kaneelises taignas

by - neljapäev, oktoober 22, 2015





ÕUNAKETTAD

Taigen:
1 klaas jahu,
1 tl suhkrut, 
1/4 tl soola,
1 klaas leiget piima,
 2 sl õli,
 2 muna. 
Rasva,
suhkrut,
 kaneeli.

Täidis:
5 suuremat hapukat õuna,
2 sl suhkrut, 
pisut sidrunimahla.

 Sõelu jahu kaussi,lisa munakollastega segatud piim,maitseained ja õli, sega ühtlaseks vedelaks taignaks ning lase kaetult seista 20-30 min.. Munavalged vahusta tugevaks vahuks ja sega taignasse enne küpsetamist.Õuntel südamikud välja, koorida ja lõigata ketasteks. Õunaketastele piserda sidrunimahla,puista üle suhkruga ja lase 15-20 min seista. Kasta õunakettad taignasse ja küpseta kuumas rasvas kuldkollaseks,tõsta sõelale nõrguma, veereta suhkru ja kaneeli segus ning serveeri soojalt.


Allikas Ida Savi "SAIAD PIRUKAD KOOGID"

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate