No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kibuvitsaõite keedis

by - teisipäev, juuli 11, 2017


Kibuvitsal on õrnad ja aromaatsed kroonlehed - mida neist saab teha?
Miks mitte proovida keedist! Muide, ida pool on kibuvitsa kroonlehedest moos väga levinud.
Et seda aromaatset magustoitu teha, vajad sa:

Kibuvitsa kroonlehed (300 g);
suhkrut (300g);
Vesi (250 ml);
sidrunimahl (2 supilusikatäit)


Kibuvitsa kroonlehti on teil päris palju vaja. Kogu need kokku puhtast loodusest, mitte linna pargist, või suure tee äärest
Kokku kogutud õielehed tuleb korralikult sorteerida ja eemaldada ainult õiekroonlehed. Et moosi saaksid vaid tervislik, tuleb valge osa eemaldada, sest  muud lille osad (valge õisikuosa) eritavad kibedust.
Kroonlehed asetage alusele ja pange suhkru alla, anna tõmmata neil paar tundi. Pärast valage peale vesi ja sidrunimahl ning keetke keskmisel kuumusel 15 minutit. Tulemuseks on aromaatne keedis. PS! ärge unustage, et sidrunimahla  tuleb valada keetmise alguses -see hoiab alles keedise ilusa värvi.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate